Over ons

Een e-bikey voor iedereen

e-bikey.nl streeft ernaar om iedereen zo mobiel mogelijk te maken. Ons uitgangspunt is: iedereen moet zo mobiel mogelijk zijn en daarom is een elektrische step voor iedereen zo toegankelijk mogelijk. Wij willen daar graag aan bijdragen door de meest hoogwaardige en intelligente steps voor iedereen beschikbaar te maken. Deze nieuwe technologie moet voor iedereen een oplossing kunnen bieden.

Uitgebreid assortiment

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment elektrische steps in ieder mogelijke uitvoering zodat jij als klant een ruime keuze hebt. Staat het model dat je zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze service afdeling.

Onze merken

-

-

Officieel Lid WebwinkelKeur

e-bikey.nl is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kun je deze website raadplegen.

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Tel: 085 - 130 63 21
Email: e-bikey.nl
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 112B (Geen bezoekadres)
Openingstijden: Ma-Vrij 09:00-18:00